Profesoara arestata dupa ce a avut un raport cu un elev de 13 ani: “Era prea agresiv”

Profesoara arestata dupa ce a avut un raport cu un elev de 13 ani: “Era prea agresiv”

A avut un raport intim  cu un student minor, apoi s’a justificat spunând că a făcut-o pentru că era agresiv. Brittany Zamora o profesoară de 28 de ani din Arizona, a făcut sex cu un elev de 13 ani și apoi l-a învinuit pe tânăr spunând că era  obsedat de ea, până la punctul de a deveni agresiv forțănd-o să accepte  avansurile sale.

 

Cu toate acestea, justificarea sa nu i-a folosit la nimic. După arestarea sa, judecătorul a condamnat-o la 20 de ani de închisoare, scrie Metro. Femeia văzut atenția morbidă a băiatului față de ea, atât de mult încât să-i ceară directorului școlii sale să o transfere. În timpul procesului Zamora a spus că minorul de 13 ani avea tulburări de comportament și devenise  foarte agresiv.

 

Cu toate acestea, inculpata a pledat vinovată recunoscând greșelile sale și încercând să se justifice, susținând că nu era o prădătoar sexuală. Femeia a fost denunțată de părinții băiatului care au citit câteva dintre conversațiile lor, pe Instagram, profesoarea i-ar fi scris elevului: “Dacă aș putea să-mi las locul de muncă și să mă culc toată ziua cu tine, aț face-o!”

De Claudiu Bot

Te-ar putea interesa și Cadavrul unei femei a fost descoperit intr-un congelator aruncat la o groapa de gunoi

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.