Producătorul Harvey Weinstein a fost condamnat la 23 de ani de închisoare

Harvey Weinstein a fost condamnat la 23 de ani de închisoare. Fostul producător de film Hollywood a fost găsit vinovat de infracțiuni sexuale și viol de gradul al treilea.

Weinstein, găsit vinovat de agresiune sexuală și viol în procesul din New York, pe 5 martie a părăsit spitalul în care fusese internat încă din 25 februarie și a fost transferat în închisoarea municipală a insulei Rikers. Marele fost producător de 67 de ani a fost supus unei intervenții chirurgicale de stent la inimă.

Citește și Oroare într-un autobuz școlar din SUA: o elevă cu dizabilități a fost violată de colegi în drum spre casă

Fostul rege al Hollywoodului, din evenimentele căruia s-a născut mișcarea #MeToo , a fost achitat de cea mai gra acuzație, aceea de „prădător sexual”, adică de violator de serie, ceea ce i-ar fi putut costa o condamnare pe viață, dar a riscat până la 29 de ani.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.