Produc steagurile Americii și Israelului pentru a le arde: afacerea fabricilor din Iran

Există o fabrică în apropiere de Teheran, în Iran, care produce steagurile Statelor Unite, Israelului și a Marii Britanii pe care protestatarii vor putea să le ardă în timpul protestelor.

Fabrica este situată în Khomein, sud-vestul capitalei iraniene, în care sunt bărbați tineri și femei ocupați să imprime în jur de două mii de steaguri pe lună, în perioadele de mare tensiune. Iar cel actual este un moment de mare tensiune, după uciderea comandantului militar iranian Qassem Soleimani în raidul aerian condus de Statele Unite la Bagdad pe 3 ianuarie și represaliile iraniene ulterioare, cu un atac cu rachete asupra bazelor americane din Irak.

Citește și Unul dintre violatorii condamnați la moarte în India, cere milă: spune că a fost victima abuzurilor și de aceea nu ar trebui executat

Au urmat proteste, în timpul cărora, așa cum se întâmplă în mod regulat, au fost arse steagurile Israelului, Statelor Unite și Marii Britanii.

“Nu avem nicio problemă cu americanii și britanicii. Avem o problemă cu guvernele lor. Avem o problemă cu președinții lor, cu politica lor greșită”, a spus patronul fabricii de pavilion, Ghasem Ghanjani. “Poporul american și israelian știu că nu avem nicio problemă cu ei. Dacă oamenii arde steagurile acestor țări în mai multe mitinguri, este doar pentru a-și arata protestul”, a adăugat el.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.