Probleme structurale grave: Londra inchide podul istoric de pe Tamisa

Probleme structurale grave: Londra inchide podul istoric de pe Tamisa

Din acest motiv, Podul Hammersmith, unul dintre cele mai populare și istorice poduri din Londra, a fost închis traficului permanent. O decizie  care cu siguranță nu va mulțumi locuitorilor orașului, ținând cont de importanța strategică a podului, considerată o arteră vitală pentru legăturile de  o parte a Tamisei către cealaltă care leagă Hammersmith cu Barnes.

 

Potrivit presei din Londra, experții nu au avut de ales decât să închidă trecere pentru toate autovehiculele, atât automobilele, cât și autobuzele și să permită trecerea numai pietonilor și a bicicletelor. Podul Hammersmith a fost fondat în 1887 și nu a fost proiectat în conformitate cu logica traficului de astăzi.

 

“Știm că va crea probleme pentru cetățeni. Ne pare rău pentru această decizie, dar trebuie să punem mai întâi pe primul loc siguranța publică “, a declarta într-o notă  municipalitatea Hammersmith & Fulham.

 

Te-ar putea interesa și Indonezia, cutremur de magnitudinea 7.0. Alerta de tsunami

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.