Probleme pentru Regină: prințul William ar fi ascuns că este pozitiv de Covid

Nou scandal pentru Regină. Prințul lui William, Duce de Cambridge, a fost infectat cu Covid-19 în aprilie, dar a ținut știrea ascunsă.

Citește și Coronavirus, Trump încalcă starea de asediu și amenință să-l concedieze pe Fauci

BBC scrie, relatează surse de la care confirmă ceea ce a fost lansat de către The Sun. William, 38 de ani, a păstrat știrile în secret pentru a evita alarmarea națiunii, scrie The Sun, stând în carantină   în Anmer Hall, în casa familiei din Norfolk.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.