Probleme de sanatate pentru Dalai Lama: a fost internat la spital pentru o infectie pulmonara

Probleme de sanatate pentru Dalai Lama: a fost internat la spital in New Delhi pentru o infectie pulmonara

Dalai Lama a fost internat într-un spital din New Delhi pentru o infecție pulmonară. BBC raportează că starea lui este stabilă.

 

Liderul spiritual tibetan de 83 de ani, câștigătorul premiului Nobel pentru pace, a plecat la capitala indiană pentru o consultare medicală , însă a fost internat la spital, a explicat purtătorul de cuvânt Tenzin Taklha.

“Doctorii i-au diagnosticat o infecție pulmonară și este sub tratament . Starea lui este stabilă în acest moment și va rămâne internat timp de 2-3 zile “, a adăugat Tenzin Taklha.

 

Te-ar putea interesa și Londra: o ratusca de ciocolata neagra a fost numita ” urata”, lantul de supermarketuri acuzat de rasism

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.