Prințul Harry și Meghan Markle așteaptă cel de-al doilea copil

Prințul Harry și Meghan Markle, ducii de Sussex, așteaptă al doilea copil. Duminică, au postat o fotografie alb-negru făcută de un prieten al cuplului, fotograful Misan Harriman, în care o arăta pe Markle întinsă pe o peluză , cu capul sprijinit pe piciorul prințului Harry.

Citește și Fost pilot CIA: „Există colonii umane pe Lună și pe Marte”

Primul copil al Ducilor de Sussex este Archie Harrison s-a născut la 6 mai 2019. Nu se știe când se va naște bebelușul. Al doilea copil va fi al optulea în linie de succesiune la tronul britanic. În urmă cu câteva luni, Markle vorbise deschis presei New York Times despre faptul că suferise un avort spontan.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, OdnoklassnikiTumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.