Printul Harry a intrerupt relatiile cu regina Elisabeta? Nu se mai saluta

Prințul Harry a întrerupt relațiile cu regina Elisabeta? Potrivit publicației The Sun , se pare că este așa. Potrivit site-ului britanic, fratele lui William nu mai vorbește de ceva timp cu bunica  și ar fi vorba mai multe motive pentru a provoca o ruptură răsunătoare.

 

Potrivit The Sun, în primul rând, Harry ar fi furios în legătură cu problema bijuteriilor.  La cererea reginei, Meghan nu va putea purta  bijuteriile care aparțineau prințesei Diana. Se pare că motivul este ruperea excesivă din protocolul a ducesei de Sussex. Această decizie însă Harry nu a luat-o prea bine  care nu ar accepta diferența  folosită între  Meghan și Kate (viitoarea regină).

 

Și asta nu e tot. Printre motivele care ar fi compromis relația dintre bunică și nepot, provocarea socială lansată de Dukes of Sussex întregii familii regale. Meghan și Harry și-au deschis propriul profil Instagram, separat de cel al lui Kate și William. Pe scurt, furtuna în familie? Vom vedea…

 

Te-ar putea interesa și Studiu înspăimântător: cei născuți în zilele de azi vor trăi mult mai puțin datorită poluării

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.