Prințul Charles al Angliei a fost rezultat pozitiv la coronavirus

Moștenitorul tronului Angliei este pozitiv la coronavirus  după ce a acuzat simptomele tipice ale bolii. Însuși casa regală britanică a anunțat acest lucru prin intermediul purtătorului de cuvânt. Cu toate acestea, condițiile de sănătate ale prințului nu sunt îngrijătoare. Prințul Charles „a prezentat simptome ușoare ale bolii, dar, în rest, se simte bine”, a explicat un purtător de cuvânt al casei regale britanice, adăugând că a fost testată și Ducesa de Cornwall și a doua soție a lui Charles, Camilla care însă au rezultat negative.

Citește și Coronavirus în Mexic, președintele Obrador: „Ieșiți la restaurant, continuați-vă viața”

Potrivit acelorași surse, moștenitorul tronului  în vârstă de 72 de ani, a fost deja izolat în Scoția de câteva zile. Atât el, cât și Camilla s-au izolat voluntar în reședințele lor din Balmoral, Scoția. Același purtător de cuvânt al Casei Regale a explicat că, în acest moment, „nu se știe de la cine a luat  virusul ”.

Imediat după urgența coronavirusului, întreaga Casă Regală britanică a luat măsuri de precauție, iar regina Elisabeta s-a mutat  la Castelul Windsor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.