Prințul belgian Joachim, pozitiv pentru coronavirus, după o petrecere în timpul blocării din Spania

Prințul Joachim din Belgia a rezultat pozitiv  pentru Coronavirus după ce a participat la o petrecere în timpul blocajului în Cordoba, Spania. Tânărul de 28 de ani se afla în Spania încă de pe 26 mai. „Îmi pare foarte rău pentru acțiunile mele și acum voi accepta consecințele”, a spus tânărul prinț.

La petrecerea la care a participat prințul Joachim, mai erau prezente alte 25 de persoane, în ciuda faptului că adunările a peste 15 persoane sunt interzise în Spania. Nepotul regelui Filip al Belgiei și al treilea fiu al prințesei Astrid, sora monarhului, a adăugat: „Îmi cer scuze că nu am respectat toate măsurile de carantină în timpul călătoriei mele. În aceste vremuri grele, nu am vrut să jignesc pe nimeni. ”

Internat din cauza Covid-19, se întoarce acasă și găsește factura spitalului: 840 mii de dolari

Băiatul era la Madrid din motive de afaceri. Pe 26 mai 2020, urma să călătorească în Andaluzia la Cordoba pentru a participa la o petrecere, împreună cu iubita sa Victoria Ortizcare locuiește în Cordoba. Știrea a fost raportată de ziarul spaniol El Paìs. Prințul, al nouălea din linia succesiunii la tron, riscă o amendă între 600 și 10 mii de euro. “Sunt surprinsă și indignată: într-un moment de doliu național pentru atâtea decese, iese în evidență un incident de acest tip“, a declarat Rafaela Valenzuela, subdelegată a guvernului național din Cordoba.

Este complet iresponsabil, deoarece acest număr înmulțit de oameni ar putea provoca un focar și asta ar însemna că Cordoba, după ce a ajuns în faza 2, ar trebui să facă un pas înapoi. Este de neiertat. Poliția cercetează nu numai respectarea măsurilor de blocaj, ci și încălcarea altor reguli, întrucât suntem încă în stare de alarmă. Virusul este încă acolo “, a concluzionat ea.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.