Prințul Albert II din Monaco pozitiv la coronavirus

Prințul Albert al II-lea de Monaco a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Știrea a fost făcută cunoscută chiar de Principat, care a precizat imediat că „starea sa de sănătate nu provoacă nicio îngrijorare”. Cu câteva zile în urmă prințul luase măsuri restrictive pentru apărarea Principatului de epidemie.

În comunicatul în care a declarat că este pozitiv la coronavirus, Albert din Monaco a dorit să-și liniștească subiecții cu privire la condițiile sale de sănătate. În acest moment, prințul este sub observația atât de medicul său personal, cât și de experții din centrul spitalului Princesse Grace din Monaco. În același timp, el a lansat din nou un apel cerând tuturor să respecte restricțiile impuse pentru a opri infecția. La rândul său, va respecta izolarea continuând totodată să lucreze din apartamentul său privat.

Citește și Coronavirus, OMS a prezis pandemia încă din septembrie 2019, dar nimeni nu i-a ascultat !

De câteva zile, Principatul  a trebuit să se ocupe și de restricțiile impuse de autorități pentru a stopa răspândirea Covid-19. În multe alte țări din întreaga lume, barurile și restaurantele au fost închise fiind necesară respectarea  regulei de a păstra distanța. Este interzis ieșirea pe străzi fără un motiv valid iar în magazinelel alimentare, singurele deschise, este necesar să-ți aștepți rândul. Multe șantiere s-au închis.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.