Printre manifestații care protestează împotriva violenței care l-a ucis pe George Floyd, iată că apare și… Batman !

Printre manifestații care protestează împotriva violenței care l-a ucis pe George Floyd, iată că apare și… Batman !

Protestele continuă pe teritoriul Statelor Unite în urma uciderii  afro-americanului George Floyd.  Și uite așa, în timpul uneia dintre demonstrații, a apărut și un bărbat îmbrăcat cu costumul lui  Batman. Imaginile au devenit rapid viral.

Marea Britanie, sora lui Boris Johnson a fost acuzată că a încălcat blocajul

O modalitate de a reduce tensiunea în care situația este într-adevăr critică și este esențial să se ia o poziție clară împotriva abuzurilor comise frecvent împotriva minorităților de pe solul american.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.