Printre cele peste 400 de victime înregistrate astăzi în Anglia se află și un băiat de 14 fără boli anterioare

Numărul deceselor în Mariea Britanii crește din nou. Acest lucru a apărut în timpul raportului zilnic de urgență Coronavirus al guvernului. Numărul total de victime este de astăzi 601, dintre care 445 doar în Anglia, în timp ce 83 sunt în Scoția și 73 în Țara Galilor. O cifră care  confirmă tendința descendentă din ultimele zile, de miercuri 15 aprilie, au existat 936 de decese și 801 în 22 aprilie.

Marea Britanie, alarmă pentru bolnavii de cancer: „alte 18.000 de persoane vor muri de Coronavirus”

Numerele, cele declarate de guvern nu reflectă în niciun caz totalitatea victimelor cauzate de pandemie. Alegerea, adesea criticată de opinia publică și a mass-media, a fost să ofere doar victimele confirmate  în spitale, lăsându-i afară pe cei care au murit în alte instituții sau la domiciliu. Printre aceștia se numără vârstnicii care s-au îmbolnăvit în casele de odihnă.

Nebunia dezinfestanților ca antidot, continuă: doi americani au ajuns de urgență la spital

Nimeni nu este încă imun la virus și nici măcar cei mai tineri nu s-au salvat. Drept dovadă, este și decesul unui băiat în vârstă de 14 ani, fără boli anterioare care se află printre cele 445 de victime britanice din ultimele 24 de ore. Acesta este al zecelea deces confirmat al unei persoane sub 19 ani din cauza coronavirusului din Marea Britanie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.