Prinsa in timp ce se masturba in metrou, o femeie se justifica : ”Doar m-am scarpinat”

”Doar m-am scarpinat”, aceasta este justificarea unei femei de 37 de ani din Londra. Dar imaginile surprinse de un bărbat care s-a prefăcut orb, evidențiază cu totul altceva.  Sara Hinkson a  fost arestată pentru acte obsene în public.

 

Potrivit Daily Mail, femeia se afla într-un vagon de la linia de metrou Hammersmith-City din Londra, când nu a  a mai putut rezista să nu se atingă. Unul dintre pasageri, Anthony Burton, prezent la fața locului și a raportat femeia autorităților competente. Bărbatul a asistat la actul de auto-erotism,  spunând că femeia se afla pe scaunul de lângă el  și a început să se atingă. Ba mai mult a început să și scoată sunete.

 

“Am văzut cum își mișca  mâna într-un mod circular în pantaloni”, a declarat bărbatul poliției și mass-mediei

Când agenții au intrat în metrou, au prins-o pe femeie încă cu mâna în pantaloni și s-a justicat spunând : ” Mă scărpinam doar pe picior, am o mâncărime continuă! ”

Judecătorul a emis un mandat de arestare împotriva femeii de 37 de ani, care va fi trasă la răspundere pentru  acte obsene în public.

 

Te-ar putea interesa și Minor violat de mai bine de 50 de ori în biserica: femeie de 38 de ani arestata

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.