Prins de viitoare soție în timp ce îi viola domnișoara de onoare : și totuși căsătoria a avut loc

Prins de viitoare soție în timp ce îi viola domnișoara de onoare : și totuși căsătoria a avut loc

Daniel Carney , 28 de ani, din Stroudsburg, Pennsylvania, Statele Unite, este acuzat că a violat una dintre domnișoarele de onoare ale miresei  cu două zile înainte de nuntă. Dar, în ciuda acestui episod cumplit, cuplul totuși s-a căsătorit. Violul a avut loc pe 30 august 2019, în timpul petrecerii de dinainte de nuntă la Hanul Shawnee din Smithfield Township, o stațiune de lux unde prietenii și rudele cuplului s-au adunat pentru a sărbători fericit eveniment.

Victima, un tânără de 29 de ani din Oregon, prietena iubitei sale, consumase mult prea mult că aproape a leșinat. Dar viitorul soț  nu ar fi făcut scrupule și ar fi profitat de situație ducând-o în vestiarul bărbaților de la parterul clădirii, unde s-ar fi desfășurat violența.

O fată de 11 ani a fost violată timp de 7 ani de mai mult de 500 de bărbați

Fata era atât de beată, încât chiar ar fi leșinat. Când și-a recăpătat conștiința, viitorul mire era pe ea complect dezbrăcată și o mângâia.  Violența a fost întreruptă de mireasa  care s-a regăsit în fața scenei când a intrat în vestiar. Anchetatorii au confirmat versiunea oferită de domnișoara de onoare datorită unor imagini realizate de camerele de supraveghere video.

Bărbatul a confirmat apoi atacul în timpul unui apel telefonic, interceptat de anchetatori, în care a spus că îi pare rău pentru cele întâmplate. Cu toate acestea, două zile mai târziu, pe 1 septembrie 2019, a fost sărbătorită și căsătoria dintre Daniel și iubita sa. O cunoștință a relatat următoarele pentru presa locală: „Și păreau fericiți și îndrăgostiți. Nu am auzit niciodată de certuri sau probleme între ei. ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.