Primul ministru rus Mikhail Mishustin pozitiv pentru coronavirus

În timpul unei videoconferințe televizate, premierul rus Mikhail Mishustin a declarat că a rezultat  pozitiv pentru coronavirus și a intrat încarantină. Mishustin are 54 de ani și este prim-ministru   din ianuarie . Președintele rus, Vladimir Putin, a semnat un decret prin care se așteaptă ca postul său să fie dat temporar vicepremierului Andrei Belousov.

Marea Britanie, studiul de șoc: “Unul din trei spitalizați moare, este letal ca și ebola”

Până la jumătatea lunii aprilie, când guvernul rus a început să vadă numărul mare de infecții din populație , Putin a rămas mai degrabă în afara gestionării crizei, retrăgându-se în reședința prezidențială din afara Moscovei și lăsând mult spațiu pentru Mishustin. Astăzi în Rusia există peste 100 de mii de cazuri de coronavirus, dintre care majoritatea au fost identificate în ultimele săptămâni.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.