Primul meci internațional cu fotbaliști goi în Germania: „Banii otrăvesc fotbalul”

Primul meci internațional cu fotbaliști goi în Germania. Pe teren cu șosete de diferite culori pentru a se distinge unul de celălalt. Fără tricouri și pantaloni scurți oficiali. Doar un număr pictat pe spate. În Wuppertal, în vestul Germaniei, s-a jucat în ultimele săptămâni primul meci internațional de fotbal între echipe complet goale.  Pe teren germani și olandezii. Ideea este a regizorului Gerrit Starczewski și s-a născut pentru a protesta împotriva unui sistem de fotbal în care banii – susține el – sunt din ce în ce mai mult singurul aspect care contează.

Oroare în Pakistan unde corpul unei fetițe de 5 ani a fost găsit la o groapă de gunoi: violată, ucisă și incendiată

„Fotbalul este bolnav” -Stadioanele goale, impuse oricărui eveniment sportiv în timpul Coronavirusului, dar camerele pornite pentru a filma și transforma jocul într-un film. “Sistemul fotbalistic este bolnav, de aceea ne dezbrăcăm cu toții. Toată lumea vrea să fie autentică, dar cred că poți fi autentic doar dacă poți renunța la orice altceva, cu adevărat la toate, de la panouri publicitare la haine”, a declarat Starczewski revistei sportului 11 Freude . Evenimentul a fost un succes, atât de mult încât a fost urmărit în 35 de țări.

meci de fotbal

Acum ne gândim deja la replică, de data aceasta între Germania și Anglia. Cu cei 22 de protagoniști din nou strict goi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.