Primul luptător de sumo din Japonia a murit la 28 de ani: este cea mai tânără victimă din țară

Primul luptător de sumo din  Japonia a murit din cauza coronavirusului . Se numea Shobushi , în artă Kiyotaka Suetake, un sportiv în vârstă de 28 de ani aparținând celei de-a patra divizii a categoriei. El a murit din cauza complicațiilor legate de Covid-19, a anunțat Japonia Sumo Association (JSA).

Luptătorul a rezultat pozitiv pe 10 aprilie, iar starea lui s-a agravat nouă zile mai târziu  încât a fost necesară spitalizarea urgentă în terapie intensivă într-un spital din Tokyo, a informat presa locală.

Coronavirus Brazilia, record de decese : 881 în 24 de ore

Shobushi, a devenit profesionist de sumo în 2007. El este prima victimă a lui Covid-19 care se încadrează între vârsta de 20 și 30 de ani. Atât antrenorul cât și partenerul său de antrenament au rezultat pozitivi la test, dar starea lor s-a îmbunătățit și au părăsit deja spitalul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.