Primul lot de vaccin rusesc Covd-19 a ajuns în Venezuela

În Venezuela sosesc primele doze de vaccin rusesc. 2 mii de persoane vor participa la ultima fază a procesului “Sputnik V”, alte 40 de mii sunt cei implicați în experimentul rus care va începe la Moscova.

Acest lucru a fost anunțat de guvernul local, care intenționează să înceapă a treia fază a studiului clinic din Caracas în următoarele zile. Potrivit executivului venezuelean, 2 mii de persoane vor participa la ultima fază a procesului „Sputnik V” și alte 40 de mii sunt cei implicați în experimentul rus care va începe la Moscova în următoarele săptămâni.

Citește și Rusia, jurnalista Irina Slavina și-a dat foc în fața sediului poliției : ”Moscova vinovată de moartea mea”

Caracas și-a exprimat dorința de a participa la studiile de fază a treia încă din august, imediat după anunțul dezvoltării medicamentului. Rusia rămâne un aliat major al guvernului venezuelean încă de pe vremea predecesorului lui Maduro, Hugo Chavez, care a decedat în 2013.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.