Primul caz pozitiv într-o închisoare italiană. Pandemia ar putea dura doi ani

Pandemia coronavirusului poate dura până la doi ani. Potrivit președintelui Institutului Robert Koch, Lothar Wieler, în ziua în  cui, în închisoarea din Voghera în Italia, s-a înregistrat primul caz  în rândul prizonierilor.

“Știm că pandemiile merg în valuri, dar nu știm viteza. Evident, mult va depinde când va putea fi folosit un vaccin. Ar putea fi anul viitor”, a explicat numărul unu al Rki, care este centrul principal. epidemiologice în Germania.

În „cazul extrem”, deci Wieler, se poate crede că măsurile restrictive adoptate de guvern ar putea ajunge la doar doi ani. În Italia, începând cu 16 martie, s-au înregistrat un total de 27.980 de cazuri de coronavirus, o creștere de 3.233 de cazuri comparativ cu ziua precedentă (+ 13,1%) și 2.158 de decese.  Acesta este cel mai recent raport comunicat de șeful Protecției Civile, Angelo Borrelli.

Citește și Cine este Jennifer Haller, prima persoană care s-a suspus testului pentru vaccinul împotriva coronavirusului

În prezent, 23.073 de persoane sunt bolnave (cu 2.470 mai multe ) și 2.749 vindecate, cu o creștere de 414 de cazuri. 1.851 de persoane sunt în terapie intensivă, cu 179 mai multe decât în ​​ziua precedentă. “Până la ora actuală avem 2.420 de noi pozitive astăzi: chiar dacă datele din Puglia și provincia Trento lipsesc, putem vorbi de o tendință descendentă”, a spus Borrelli.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.