Primul caz în Italia: un cățel rezultat pozitiv la coronavirus

Un câine a  rezultat pozitiv  pentru Covid-19 în Italia. Departamentul de Prevenire ASL din Bari a trimis o notă Ministerului Sănătății, iar știrea, raportată de presa locală, care a fost confirmată ulterior de departamentul de Prevenire.

Citește și Gripa aviară lovește Olanda: 215 de mii de găini ucise. Mai multe ferme izolate

Este un cățel de talie mică care locuiește cu o familie formată de trei persoane într-un municipiu din Bari: atât soții, cât și un copil minor au rezultat pozitivi pentru Covid-19.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.tgcom24.mediaset.it/cronaca/puglia/barboncino-risultato-positivo-al-covid-nel-barese-primo-caso-in-italia
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.