Primele cuvinte ale unei adolescente când a ieșit din comă: ”M-am întâlnit cu Iisus și are un mesaj pentru toată lumea”

O adolescentă în vârstă de 14 ani când s-a trezit din comă, a spus că s-a întâlnit cu Isus și I-a spus să le transmită tuturor un mesaj. Mărturia lui Kyla este doar cea mai recentă dintr-o lungă serie de alte mărturii. Deseori oamenii care intră în comă au declarat că au văzut Paradisul.

În 2016, Kyla Roberts avea doar 14 ani și se afla în mașina pe care o conducea un prieten de-al ei în vârstă de 17 ani. Băiatul a pierdut controlul vehiculului și a intrat în contrasens răsturnând mașina de 4 ori.  Accidentul a avut loc într-un oraș Oklahoma (Statele Unite), iar bilanțul rănilor a fost grav. Șoferul, un prieten așezat pe partea pasagerului în față și o o altă fată au fost  transportați la Harmon Memorial Hospital, unde au fost internați cu  fracturi și răni, dar niciunul nu era în pericol de a-și pierde viață, relatează Daily Mail

Colonelul Kvachkov: „coronavirusul este o operațiune teroristă pentru a prelua controlul asupra umanității” Video

Alte două fete au fost mai grav rănite și au fost internate în centrul medical din Oklahoma City. Kyla, intrase în comă după ce a fost internată la spital cu mai multe fracturi și o hemoragie pe creier.

După mai multe zile în comă,  Kyla s-a trezit în cele din urmă și și-a recăpătat cunoștința.

Imediat ce s-a trezit, fata i-a spus mamei sale că a văzut Paradisul și chiar a vorbit lui Iisus. Iată ce a dezvăluit tânăra:

„ Mi-a spus că mă iubește și este pregătit să mă întâmpine în casa Lui, dar nu acum, și apoi m-am trezit. Apoi a spus să le spun tuturor că El este adevărat, este real și trăiește ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.