Primarul din Seul a dispărut. Poliția a început căutările

Fiica primarului din Seul a raportat dispariția tatălui ei. Potrivit rapoartelor agenției Yonhap, poliția a demarat cercetările pentru a-l găsi pe Park Won în vârstă de 64 de ani, folosind drone și câini. Fiica primarului capitalei sud-coreene a declarat că tatăl a ieșit din locuință în jurul orei 14:00 (ora locală), spunând o frază care ar fi sunat ca și ultimele cuvine.

Tragedie în China! Un autobuz plin cu studenți pierde controlul pe un pod și cade în lac: cel puțin 21 de morți ( video )

Park Won și-ar fi închis și telefonul  iar cel mai recent semnal interceptat s-ar afla în apropierea unui templu din partea de nord-est a orașului, unde poliția își concentrează cercetările. Park a fost ales de două ori pentru a conduce capitala Coreei de Sud, mai întâi în 2011 ca candidat independent și apoi în Partidul Democrat al Președintelui Moon Jae In, înainte de a deveni primar, Park a lucrat ani de zile ca avocat pentru drepturile omului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.