Primarul coreean a aruncat o tonă de gunoi pe o plajă curată pentru a nu „se face de râs” la „Ziua curățeniei”

Pentru a participa la un eveniment global anti-deșeuri, acest primar coreean a decis să arunce o tonă de gunoi pe o plajă curată. Această poveste este atât de bizară pe încât pare puțin probabilă, dar, din păcate, s-a întâmplat cu adevărat

Primarul județului Jindo din Seul , Lee Dong-jin, decide să participe laZiua internațională de curățare a coastei , un eveniment global împotriva deșeurilor maritime care a avut loc în acest an pe 21 septembrie, dar plaja unde intenționa  să găzduiască voluntarii, care sunt numeroși, este curată și riscă să nu ofere „muncă” săracilor ecologiști.

Așa că inventează un șiretlic și descarcă o tonă de gunoi colectat în zonele din apropiere pe plaja Jindo, pentru a face toată lumea fericită. Pe scurt, o modalitate de a fi nevoit să anuleze acest eveniment din cauza curățeniei  excesive, a relatat AbsCbn News.

Boala Chagas, parazitul sărutului

În opinia primarului, evenimentul trebuia să sensibilizeze publicul cu privire la deșeurile de coastă și, evident, fără deșeuri, s-ar fi dovedit a fi un flop. Din cauza controverselor provocate biroul său și -a cerut scuze pentru înșelăciune și i-a asigurat pe ecologiști că a recuperat toate deșeurile aruncate pe plajă.

Avem deja suficient gunoi domnule primar, nu avem nevoie de ajutorul dumneavoastră!

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.