Primărița din Las Vegas vrea să redeschidă barurile și cazinourile: „Vom vedea câți vor muri fără distanță socială”

Deschideți totul și atunci vom vedea câți morți vor fi”, a declarat primarul din Las Vegas, Carolyn Goodman.   În ciuda celor peste 47 de mii de morți și peste 800 de mii infectați în Statele Unite primărița s-a gândit bine să lanseze o propunere provocatoare în timpul unui interviu acordat CNN, numind blocarea totală a statului Nevada o „nebunie”. Deși experții au subliniat în mod repetat că hotelurile și cazinourile sunt printre primele locuri expuse riscului de răspândire a coronavirusului, Goodman a respins temerile definindu-le  „alarmiste” și au spus că companiile ar trebui să se redeschidă și să permită pieței libere să dicteze dacă merită sau nu să fii ucis de virus. „Așa funcționează concurența în această țară: cu întreprindere gratuită și posibilitatea de a vă asigura că ceea ce oferiți publicului răspunde nevoilor dvs.”.

Declarațiile lui Carolyn Goodman au provocat o agitație iar jurnalistul Anderson Cooperea a întrebat dacă perspectiva unui val de infecții nu o va îngrijora: “Sunt doar primar, nu este de datoria mea să verific dacă standardele de igienă sunt respectate în locuri publice“, a răspuns primul cetățean. Când i s-a arătat un studiu care a dezvăluit răspândirea virusului și prin canalele de ventilație și sistemele de climatizare, Goodman a răspuns: „Aici suntem în Las Vegas, nu în China”. Primarul din Las Vegas nu este singurul care dorește redeschiderea tuturor activităților din Statele Unite: chiar și guvernatorul Texas Dan Patrick și-a propus să redeschidă totul, pentru a nu „nemulțumi acționarii”.

Coronavirus, directorul Ryanair: „Nu vom aplica regulile idioate de distanțare”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.