Prezervative uzate, spălate și revândute, descoperire într-un depozit din Vietnam

Prezervative uzate, spălate și revândute. În interiorul unui depozit au înființat o companie reală cu mulți muncitori specializați care,  au desfășurat o activitate decisivă unică, precum și ilegală: spălarea și dezinfectarea prezervativelor uzate și revânzarea lor ca fiind noi. Descoperirea șocantă făcută de polițiștii din Vietnam, unde acum proprietarul  a fost arestat. Poliția a pătruns în depozitul din provincia Binh Duong, în sudul Vietnamului, într-un raid surpriză în urma unei infracțiuni. În interior, agenții au descoperit mai mulți lucrători care curățau, remodelau și reambalau prezervativele pentru revânzare.

 

Citește și Rodrigo Alves, de la Ken la Barbie iar acum se numește Jessica, declară: „Vreau un copil”

Potrivit ziarelor locale, poliția a descoperit peste 324.000 de prezervative uzate în depozit , împărțite între cele care mai sunt încă de curățat și cele care urmează să fie introduse pe piață. Potrivit anchetatorilor, afacerea se desfășoară de ceva timp și, prin urmare, mii de prezervative au fost deja introduse pe piață și revândute consumatorilor . Proprietarul depozitului, în vârstă de 33 de ani, a declarat că a fost contactată de o persoană necunoscută care, după ce i-a propus slujba, i-ar fi livrat prezervativele uzate o dată pe lună .

Muncitorii erau responsabili de curățarea contraceptivelor din cauciuc prin spălare și uscare înainte de a fi remodelate cu dildo-uri din lemn . Odată curățate și reambalate, prezervativele erau destinate cel mai probabil pe piața internă, poliția suspectând că au fost livrate hotelurilor și tarabelor din zonă.

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.