Previziuni sumbre: autoritățile australiene avertizează că vor mai fi alte două luni de IAD

Incendiile uriașe din Australia vor arde luni întregi, spun autoritățile.

Până în prezent, o zonă de trei ori mai mare decât a Țării Galilor a fost distrusă de flăcări, 500 de milioane  de animale au fost ucise și numărul victimelor umane au crescut la 26.

„Pe baza celei mai bune estimări, am spune că  incendiile vor arde cel puțin alte opt săptămâni”, a declarat sâmbătă Andy Gillham, șeful CFA din estul Gippsland. Peste 6.000 de pompieri se luptă cu focurile, care sunt răspândite de vânturi de până la 80 km / h și alte 73 de incendii noi au început ieri doar în statul Victoria.

Citește și Apocalipsa din Australia: jumătate de miliard de animale au fost ucise de incendii

Iadul cauzat de incendiile care au ars din noiembrie este aproape imposibil de descris.

Fotografii șocante arată carcasele a sute de canguri, koala și animale de companie de-a lungul unui singur drum. Acum și orașul Eden este în centrul incendiilor.  Orașul de coastă, care a fost un refugiu pentru victimele incendiilor, nu mai este în siguranță, autoritățileau avertizat localnicii: „Nu vă putem garanta siguranța.”

Pe coasta de sud a Noului Wales de Sud, orașul este sub amenințare din cauza unui alt incendiu de necontrolat care se apropie de granița cu Victoria.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.