Prețul unei aventuri extraconjugale: o femeie a fost împușcată mortal de fostul soț în fața tribunalului

O femeie care a fost închisă pentru că a avut o aventură extraconjugală  în Kurdistan a fost împușcată de soțul său în fața tribunalului. Femeia, care nu a fost identificată, a executat un an și jumătate de închisoare pentru acea aventură. La eliberarea ei, ambii au decis să divorțeze.

După cea de-a patra ședință de divorț a cuplului, duminică, soțul a deschis focul în parcarea Curții de Drept din Irbil și a împușcat-o de șase ori. Potrivit Daily Mail, șeful departamentului de poliție din Irbil, Abdul Khaliq Talaat, a confirmat că bărbatul a fost arestat pentru crimă de primul grad.

Copiii din Yemen nu mor sub bombardamente, ei sunt sufocați în liniștite pentru că le este negată mâncarea

“O anchetă inițială cu soțul după arestarea sa a indică faptul că probleme dintre cei doi au început din 2018, când femeia a fost arestată și condamnată la închisoare până în aprilie 2019, a spus Talaat. Directorul executiv al Organizației pentru Drepturile Femeilor din Iran și Kurdistan a descris incidentul drept o „ucidere de onoare”.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.