Pretextul pentru care o mamă și-a obligat copilul de 11 luni să fumeze

“Ca și mama care îi pune ardeiul pe suzetă, așa să simtă dezgustat și față de țigară”, a explicat mama într-un video pe Instragram.

Potrivit mamei, scopul ei a fost nobil: să descurajeze copilul de a se apuca de fumat . Totuși, gestul femeii din Madrid a declanșat o serie de proteste pe web.  În cele din urmă, femeia și-a cerut scuze pentru gestul făcut.

Potrivit cotidianului spaniol El Español, în videoclipul distribuit pe social media de către femeie, se aude o voce care spune”Nu” și râsul mamei. Ea ține tigara în mână și o apropie de gura copilului, iar când micuțul deschide gura mama îl oprește și copilul începe să plângă.

Citește și Șoc! O femeie, victima unui viol a descoperit că violatorul este chiar fiul ei

După ce a primit o serie de critici, mama a publicat un alt post pe social media, unde își cere scuze și spune că îi pare “foarte rău” despre incident, recunoscând, de asemenea, că a făcut un gest absurd, adăugând că atunci când copilul “îl vede că tatăl său fumează vrea și el crezând că ar fi ceva de mâncare”

Apoi a concluzionat: “Am greșit, îmi pare rău și mi-e frică de tot ce mi s-ar putea întâmpla “.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.