Președintele Venezuelei, Maduro, a fost pus sub acuzare de trafic de droguri

Statele Unite l-au inculpat pe președintele venezuelean Nicolas Maduro și pe alți membri ai guvernului său pentru trafic de droguri. Acest lucru a fost anunțat de ministrul Justiției, William Barr, potrivit ABC News

Citește și Coronavirus, iată care sunt cele 22 de țări din lume în care nu există niciun caz

Potrivit urmăririi penale, Maduro „a permis ca Venezuela să fie utilizată ca un loc sigur pentru traficanții de droguri”, a declarat avocatul general al SUA în cadrul unei conferințe de presă. În acest fel, „a inundat Statele Unite cu cocaină”, a adăugat el.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.