Președintele Statelor Unite, Donald Trump, a fost externat din spital: „Mă simt grozav”

Președintele american Donald Trump a părăsit spitalul ieri la ora 18:30 american . „Mă simt grozav”, a anunțat Trump într-o postare publicată pe Twitter. Cu câteva minute mai devreme, el scrisese o postare controversată adresându-se mass-mediei  care criticase ieșirea președintelui Trump din spital pentru a-și saluta fanii și a mulțumi multor susținătorii care nu au omis să-l susțină:

Dacă nu aș făcut-o, mass-media ar spune că sunt nepoliticos !!! “, a declarat el. Cuvinte importante care ne fac să înțelegem că președintele american Trump este bine și a revenit pentru a-și relua campania electorală.

Citește și Trump „a ascuns primul test pozitiv”

”Mă simt foarte bine. Nu te teme de Covid. Nu-l lăsa să-ți domine viața. De fapt, sub administrarea noastră, am făcut progrese în ceea ce privește îngrijirea și cunoștințele. Mă simt mai bine decât acum 20 de ani ”. Acesta este anunțul lansat pe canalele sociale de către președinte care a dorit să comenteze ieșirea sa din spital după ce a fost internat pentru Coronavirus.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.