Președintele Madagascarului, anunț de ultimă oră: ”Am leac împotriva coronavirusului”

Președintele Madagascarului, Andry Rajoelina a explicat că este un remediu bazat pe plante medicinale locale capabile să asigure prevenirea bolii și să trateze pacienții cu Covid-19. Până nu se dovedește altfel, este mai bine să cultivăm îndoieli chiar dacă, evident, toată lumea speră că are dreptate: președintele Madagascarului, Andry Rajoelina a anunțat astăzi oficial că are un remediu pentru Coronavirus. Este un remediu bazat pe plante oficiale locale capabile să garanteze prevenirea bolii și să trateze pacienții cu Covid-19.

„Am făcut teste, două persoane s-au vindecat ”, a spus el, în prezența miniștrilor, ambasadorilor și jurnaliștilor adunați la institutul local de cercetare aplicată (Imra) ​​care a conceput ceaiul curativ.

„Dă rezultate în 7 zile”, a spus el înainte de a lua o înghițitură. „Voi fi primul care îl voi bea în fața dumneavoastră pentru a vă arăta că acest produs vindecă și nu ucide”, a spus el, adresându-se celor care au acceptat anunțul cu scepticism. OMS a recunoscut că unele plante pot „atenua simptomele” Coronavirus, dar a specificat că nu există „nicio dovadă” a eficacității remedierii propuse de autoritățile din Madagascar.

Coronavirus, un nou studiu dezvăluie: „S-a răspândit în septembrie, nu în Wuhan, ci în sudul Chinei”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.