Președintele colosului Samsung Electronics , Lee Kun-hee, a murit

Lee Kun-hee, președintele Samsung Electronics, a murit la Seul după o internare în spital care a durat ani de zile după un atac de cord în 2014.

Citește și Pentru Atlantic este un an plin de furtuni

Acest lucru a fost raportat de o notă a primului conglomerat industrial din Coreea de Sud, în care se amintește că Lee , autorul transformării Samsung într-un gigant mondial lider mai presus de toate în electronică și microprocesoare, avea 78 de ani.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook, Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.