Preşedintele Ceceniei, Ramzan Kadîrov, a fost spitalizat de urgență la Moscova

Preşedintele Ceceniei, Ramzan Kadîrov, a fost spitalizat la Moscova, fiind suspect de infecție cu coronavirus, informează joi agenția Interfax, citând surse din cadrul serviciilor medicale.

Ramzan Kadîrov, 43 de ani, a fost transportat cu avionul în capitala Rusiei, miercuri, la câteva zile după ce a acuzat simptome asemănătoare gripei, scrie Moscow Times. Potrivit Baza Telegram, medicii din Cecenia i-au recomandat lui Kadîrov să urmeze un tratament, după ce starea sa de sănătate s-ar fi deteriorat rapid. Se pare că preşedintele republicii Cecene ar avea probleme grave la plămâni, fiind suspect de infecție cu Covid-19.

Cecenia, unde persoanele infectate cu coronavirus sunt considerate teroriste

“Se află sub supravegherea medicilor”, a declarat o sursă, citată de Interfax.

Rusia înregistrează 2.722 de morţi din cauza coviid-19 şi peste 290.000 de contaminări cu noul coronavirus, potrivit unor date oficiale.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.