Președintele american a decis în sfârșit să se protejeze de coronavirus !

Pe 21 mai, președintele Donald Trump a vizitat uzina auto Ford la noul model 3 Ford Gts. În timpul prezentării private, CEO-ul Bill Ford i-a cerut președintelui american să poarte masca, conform reglementărilor statului. Trump a purtat-o, apoi a continuat restul vizitei fără:

Misterul micuței Rosalia, cea mai frumoasă mumie din lume | VIDEO

” Trump a purtat masca în timpul vizitei private la 3 Ford Gts, apoi a dat-o jos pentru restul vizitei “, a vrut să specifice compania cu o Notă. Scena nemaivăzută nu a scăpat de privirea ascuțită al  unei jurnaliste  : „ Văzut? Nu a durut așa de tare ” , a glumit ea.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.