Președinta Boliviei pozitivă la coronavirus

Jeanine Anez, proclamată președintă interimară a Boliviei în noiembrie, a confirmat că a fost pozitivă pentru testul Covid-19, după ce cel puțin trei dintre miniștrii săi s-au îmbolnăvit, cel al Sănătății Eidy Roca, Ministrul Minierilor , Jorge Fernando Oropeza și Ministrul președinției, Yerko Nunez.

“Am lucrat împreună toată această perioadă cu tot personalul meu și, din ultima săptămână, doi au fost testați pozitiv . Am efectuat testul și am fost rezultată  pozitiv”, a explicat ea într-un videoclip lansat pe Twitter.

Pulverizați acest amestec și veți spune adio muștelor și țânțarilor

Anez a spus că se simte bine și că va rămâne în carantină „timp de 14 zile”, până la efectuarea unui nou test asigurând  că va continua să lucreze „în mod virtual”. „Împreună vom merge mai departe”. Această informație vine la numai câteva zile după anunțul președintelui brazilian Jair Bolsonaro,în  care a confirmat că și el a fost infectat.

Diosdado Cabello, vicepreședinte al Adunării Constituante din Venezuela, controlat de Nicolas Maduro și aliatul liderului venezuelean, este și el pozitiv pentru testul coronavirus. “Am fost testat pozitiv la Covid-19, sunt în izolare și  de atunci urmez terapia recomandată”, a replicat numărul doi de la Partidul Socialist Unite din Venezuela, asigurându-se că are “moralul ridicat”. „Vom câștiga!”, Concluzionează el în tweet. “Sunt sigur că cu puterea ta muritoare și spirituală vei depăși aceste zile”, a comentat Maduro.

Guvernatorul statului Zulia, Omar Prieto, a fost și el infectat, după cum a confirmat Maduro în ultimele ore, numindu-l „războinic”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.