Preotul abuzează de o fetiță de 7 ani în biserică până când vomită și apoi îi ordona să curețe

Preotul, acum 81 de ani, ia dat copilei să bea vin și a violat-o în biserică.

Sabine Griego a fost deja acuzat de agresiune sexuală în detrimentul a 30 de copii, în timpul petrecut la Arhiepiscopia  din Albuquerque, New Mexico și a fost deja condamnată pentru opt cazuri Preotul a abuzat de o copilă de numai 7 ani până când aceasta vomita și o obliga să curețe tot, impunând-o  să tacă.

Povestea șocantă vine din Alburquerque, în Mexic, unde preotul acum în vârstă de 81 de ani aflat deja în centrul altor cazuri de abuz, a fost dat în judecată.

Abuzurile datează în urmă cu aproximativ treizeci de ani, adică între 1990 și 1991, când preotul servea biserica  Regina Cerurilor din Albuquerque. Conform reconstrucției acuzației, prima dată bărbatul a ademenit copila în altarul bisericii i-a spus  că dorește “să joace un joc special”. Aici a făcut-o să bea vin și  a violat-o.

Se întâlnește cu un bărbat cunoscut pe Tinder, tânară dezmembrată în 14 părți

De rușine,micuța nu a spus nimic, iar abuzurile s-au intensificat

Preotul ar fi abuzat-o în diferite încăperi ale bisericii, inclusiv una în care preoții obișnuiau să se îmbrace înaintea slujbei. Când s-a împotrivit, preotul bătut-o violent. Odată micuța a avut nevoie de îngrijiri medicale. Întotdeauna a păstrat totul ascuns până la vârsta de treisprezece ani, când a început să-și provoace singură  răni alarmând astfel familia.

Griego fusese deja acuzat de abuzuri a mai mult de 30 de copii în timpul arhiepiscopiei. El este implicat în opt cazuri care au avut loc în aceeași perioadă în care a abuzat de fetișă, pentru care a fost deja condamnat. A fost dat afară din îndatoririle de preot abia în 2005.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.