Preot pedofil violează un copil de 9 ani: condamnat la plata sumei de 620.000 de euro

Preot pedofil violează un copil de 9 ani: condamnat la plata sumei de 620.000 de euro

Biserica catolică australiană a convenit o despăgubire de peste un milion de dolari australieni (620 mii de euro) , după ce a acceptat responsabilitatea legală pentru abuzurile sexuale suferite în 1982 de un copil în vârstă de 9 ani din partea renumitului preot pedofil Gerald Ridsdale.  Acordul, al cărui cost pentru Biserică ar putea ajunge la 3 milioane de dolari, inclusiv taxe legale, a fost anunțat ieri de avocații victimei, după ce i s-au alăturat avocaților Bisericii.

Cult de sacrificiu condus de ”Buddha cel viu”, interzicea adepților să vorbească sau să se spele

Ridsdale este în închisoare din 1994, după ce a recunoscut că a agresat sexual 65 de minori de ambele sexe în anii 1960, 70 și 80, deși se crede că adevăratul număr de victime ar putea fi sute. Acordul creează un precedent crucial și poate porni alte sute de alte cauze de compensare pentru alte victime, dacă pot dovedi că înalții prelați erau conștienți de abuzurile comise de preoți pedofili .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.