Preot italian acuzat de viol impotriva unui minor: a fost condamnat dar a fugit

Preot italian acuzat de viol impotriva unui minor: a fost condamnat dar a fugit

Don Marco Francesco Mambretti, un preot italian din Peru, a fost condamnat la 9 luni de închisoare pentru abuz  sexual împotriva unui băiat de 13 ani. Cu toate acestea, omul nu a ajuns în închisoare, deoarece după ce a fost condamnat a scăpat.
Omul ar fi abuzat minor  în parohia Santo Domingo Sabio din Pucallpa, un oraș central-estic din Peru. Preotul ar fi profitat de vizitele frecvente ale băiețelului care mergea în parohie pentru a primi lecții private. Același băiețel a povestit abuzurile:  “Părintele Marco m-a dus în birou, mi-a tras jos pantalonii și m-a violat”, a declarat el presei locale.

 

Totul a început după ce mama victimei a început să observe atitudini neobișnuite în fiul ei. Observase că avea vânătăi și sânge pe lenjeria intimă. Într-o zi, copilul s-a simțit foarte rău și mama lui la dus la camera de gardă iar și atunci băiatul a mărturisit medicului ce se întâmplă. Preotul a fost denunțat iar în acest moment au mai apărut și alte  declarații ale altor adolescenți care și ei au fost victime ale abuzului.

 

Don Marco Francesco Mambretti a negat întotdeauna orice acuzație, dar după sentință și-a pierdut urmele și și în ziua de azi el este un fugar.

Te-ar putea interesa și Un medic bolnav de SIDA a infectat 90 de pacienti: 65 sunt copii

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.