Premierul spaniol Sanchez este dispus să se vaccineze în public

Șeful guvernului din Spania, Pedro Sanchez: “O voi face fără îndoială, ca președinte, dar și ca cetățean”

Pedro Sanchez, șeful guvernului spaniol, a declarat că este gata să fie vaccinat public împotriva Covid-19, la fel ca președintele ales al Statelor Unite, Joe Biden. Premierul a asigurat că o va face „fără îndoială, nu doar ca președinte al guvernului, ci și ca cetățean” pentru a-i încuraja pe spanioli să facă același lucru, a răspuns aseară canalului spaniol Telecinco.

Citește și Vaccinul în Rusia, avertismentul șoc: „Nu consumați alcool timp de două luni sau nu va avea efect”. Și întreaga țară intră panică

În Statele Unite, președintele ales Joe Biden și foștii președinți Barack Obama, George W. Bush și Bill Clinton au anunțat deja că sunt gata să fie vaccinați în public împotriva coronavirusului. Intervievat vinerea trecută de Brut în această privință, președintele francez Emmanuel Macron a răspuns în schimb că nu „are aceeași strategie” ca americanii. “Nu voi face opusul a ceea ce recomand populației. Nu avem aceeași strategie de vaccinare ca și ei. Și astăzi, nu le spunem oamenilor să” vaccineze “, să” vaccineze “absolut”, a explicat el.

Guvernul de la Madrid a anunțat săptămâna trecută că speră să vaccineze 15-20 milioane de oameni până în mai sau iunie, inclusiv 2,5 milioane până la sfârșitul lunii februarie, dintr-o populație de 47 de milioane.

entru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.