Premierul finlandez a propus introducerea programului de lucru flexibil: ”Patru zile pe săptămână”

Premierul finlandez, Sanna Marin, a propus introducerea programului de lucru flexibil în țară: patru zile pe săptămână și șase ore pe zi.

“Cred că oamenii merită să petreacă mai mult timp cu familiile lor, cu cei pe care îi iubesc și să-și cultive hobby-urile și alte aspecte ale vieții, cum ar fi cultura.” În Suedia, ziua de lucru de șase ore a fost introdusă deja în 2015.

Citește și O mamă a fost condamnată la închisoare după ce i-a injectat fecale fiului ei bolnav de cancer

Sanna Marin , cea mai tânără premieră din lume, promisese reducerea zilelor și orelor de muncă fără ca acest lucru să  ducă la reducerea salariului .

În acest moment în Finlanda se lucrează 30 de ore pe săptămână.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.