Premieră mondială: în Franța, primul transplant din lume de ambele brațe

La douăzeci de ani după un accident care i-a costat amputarea ambelor brațe, un islandez este primul om din lume care primește un dublu transplant de umăr și braț.

Operat la Lyon la începutul acestei luni, pacientul se recuperează bine, au spus medicii într-o conferință de presă. Fără complicații, deși încă nu există certitudini cu privire la cât de mult va putea să-și miște în viitor noile brațe.

Citește și Egiptul continuă să rezerve surprize: s-a descoperit templul mortuar al soției regelui Tethys

„A da puțin cuiva căreia îi lipsea în totalitate este foarte mult”, a spus Aram Gazarian, chirurgul șef al operației, citat de The Guardian. Patru echipe de chirurgici au fost implicate pentru a efectua operația delicată între donator și beneficiar.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.