Prea mulți morți în orașul italian Piacenza: 100 de sicrie sunt îngrămădite la crematoriu

În spațiile adiacente crematoriului din orașul italin Piacenza, astăzi sunt îngrămădite aproximativ o sută de sicrie. Un număr impresionant, iar imaginile , potrivit presei Libertà, îți îngheață sângele în vene. Fiind prea multe decese nici nu se știe exact când vor fi incinerate aceste corpuri…

Citește și Coronavirus : „Spitalele din Bergamo sunt pline, oamenii mor acasă „

De la începutul epidemiei în Piacenza s-au înregistrat 314 decese , iar numărul acestora este de așteptat să crească. Situația la cimitirul urban este foarte intensă: se pot face în jur de 7-8 de înmormântări pe zi, fără ceremonie… cel mult doar binecuvântarea unui preot și adesea fără rudele victimei deoarece sunt în carantină.

Sursa foto: Libertà

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.