Prea mulți morți: în cimitirele din Brazilia corpurile sunt exhumate pentru a face loc victimelor de Covid

În țara sud-americană, numărul morților de Covid-19 a depășit-o acum cel al Regatul Unit și Italia. Brazilia a înregistrat 41.828 de decese în timpul pandemiei, conform datelor de la Universitatea Johns Hopkins.

Oficialii brazilieni au raportat vineri alte 909 de decese devenind prin urmare, cea mai afectată națiune din America Latină, cu peste 828.000 de cazuri confirmate, după cum a raportat și ziarul „Metro”.

Coronavirus, focar într-o piață din Beijing

Cel mai mare oraș al țării, Sao Paulo, exhumează cadavrele din cimitirele sale pentru a face loc victimelor Covid-19. Resturile de oameni înmormântați de mai multă vreme sunt exhumate și depozitate în 12 containere achiziționate de la serviciul funerar al orașului. Containerele vor fi livrate în diferite cimitire în termen de 15 zile, după cum se raportează într-o notă.

Organizația Mondială a Sănătății a identificat America Latină drept „noul epicentru” al pandemiei, în timp ce răspândirea Covid-19 pare să încetinească în Europa și în alte părți ale lumii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.