Prea multe infecții în SUA, Brazilia și China: UE intenționează să-și țină granițele închise o perioadă mai lungă de timp

Uniunea Europeană ar putea împiedica cetățenii americani să intre în UE chiar și după 1 iulie, ziua redeschiderii frontierelor externe, pe baza gestionării pandemiei coronavirusului din SUA. Acest lucru a fost raportat de New York Times, care vizualiza listele turiștilor admiși în Europa. Conform indiscrețiilor Nyt, cetățenii chinezi, ruși și brazilieni sunt de asemenea incluși în lista persoanelor excluse. Motivul extinderii închiderii este acela că Statele Unite nu ar asigura măsurile suficiente de blocare al coronavirusului.

Dengue, cealaltă epidemie din Asia se întoarce din cauza Covidului

  În următoarele ore, statele europene ar trebui să discute criteriile de redeschidere pentru țările din afara UE.

Uniunea Europeană intenționează să își redeschidă frontierele externe începând cu 3 iulie, dar de la început a existat îngrijorare cu privire la deschiderea   cu țările în care cazurile de Covid-19 au rămas ridicate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.