Prea multe flatulențe din partea colegului de muncă: “M-am văzut obligat să demisionez”

Prea multe flatulențe din partea colegului de muncă și este acuzat de agresiune.

David Hingst, în vârstă de 56 de ani, la acuzat pe Greg Short de prea multe incidente de ”denigrare”,  suferind luni de  zile  hărțuire colegului său pe care le considera glume amuzante.

Bărbatul ”hărțuit” s-a angajat  la o firmă de construcții din Melbourne, unde a lucrat ca arhitect. Spațiul din biroul său nu avea ferestre, astfel colegul profitând de absența unei circulații de aer, lăsa flatulențele în birou și pleca.  Timp de câteva săptămâni, Hingst a spus că a suferit mirosul flatulențelor al colegului său până când a decis să ia măsuri.

Șoc în Italia: o româncă și-ar fi ucis copilul nou-născut după care a ascuns cadavrul

“Se beșea către mine și pleca râzând”  , a spus arhitectul, potrivit presei locale.

Și-a adus colegul său în instanță susținând că a fost forțat să demisioneze din cauza agresiunii constante pe care a fost obligat să o sufere. Pe scurt, la rândul său, Greg a respins întotdeauna orice acuzație, negând episoadele descrise.

În cele din urmă, judecătorii au decis că flatulența nu poate fi considerată un act hărțuitor, stabilind că nu se poate stabili o compensație. Povestea sa încheiat cu nimic, doar acuzații aduse în vânt, dacă am putea spune așa…

De Claudio Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.