“Prea bătrân să mai facă rău cuiva” iese din închisoare la 77 ani și ucide o femeie în fața copiilor săi

 A fost considerat prea bătrân pentru a mai face rău cuiva, dar după ce a ieșit din închisoare, a ucis o femeie. Albert Flick, în vârstă de 77 de ani din Maine, a ucis și o femeie în fața copiilor ei, la doar câțiva ani după ce a fost eliberat din închisoare, deoarece a fost considerat prea bătrân ca să  mai potă face rău cuiva.

Sentința rușinoasă a judecătorilor împotriva unui agent de pază care a violat o fatiță de 3 ani

În ciuda vârstei și a demenței care l-au lovit la bătrânețe, Flick, ca un lup, și-a pierdut părul, dar nu și năravul. Când a întâlnit-o pe Kimberly Dobbie, în vârstă de 48 de ani a lovit-o de 11 ori cu un cuțit și apoi a lăsat-o să sângereze până la moarte sub ochii copiilor de 11 ani ai femeii. În mod similar, cu 40 de ani mai devreme el și-a ucis soția, motiv pentru care a fost condamnat la închisoare pe viață. Se pare că omul era  obsedat de femeie, s-a îndrăgostit dar sentimentul nu a fost reciproc, așa că a crezut că dacă nu poate să o aibă, mai bine ar fi ucis-o.

Potrivit presei locale, el a fost prins cu ajutorul celor doi gemeni ai femeii și de imaginile telecamerelor de supraveghere.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.