Pozitivi la școală: zeci de școli s-au închis din nou

Zeci de școli din orașul Incheon, la vest de Seul, au fost închise din nou încă din prima zi, după ce au fost depistate două cazuri de Covid-19 în rândul elevilor. Potrivit CNN sunt  școlile direct conectate la doi studenți infectați,  anulând  lecțiile de astăzi. Alte 66 de școli din oraș au fost deschise și închise în două ore ca măsură de precauție.

Epidemia de coronavirus care sperie China: presupusa mutație a virusului și consecințele asupra pacienților

Se consideră că cele două noi cazuri sunt legate de infecția recentă dezvoltată de cluburile de noapte din Itaewon, un district din capitala Seul, din care au rezultat 196 de cazuri de coronavirus.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.