Pozitiv la virus, întâlnește 170 de persoane dar nu le infectează: cazul unui băiat de 9 ani

Era pozitiv pentru coronavirus și a intrat în contact cu peste 170 de persoane, dar nu a infectat pe nimeni. Acesta este povestea un băiat francez de nouă ani al cărui caz a devenit obiectul unui studiu realizat de Public Health France. Prin urmare, ancheta sugerează că cei mai tineri nu ar putea fi responsabili de răspândirea Covid-19. Potrivit rapoartelor mass – media internaționale , copilul face parte dintr-un grup de cazuri legate de Steve Walsh, omul de afaceri al lui Hove, care a devenit primul pozitiv coronavirus britanic după o conferință organizată la Singapore în ianuarie.

Se presupune că Walsh a transmis virusul întâlnind zece adulți britanici și o familie de cinci persoane într-o cabană din stațiunea de schi Contamines-Montjoie din regiunea Haute-Savoie franceză. Majoritatea oaspeților din cabană au contractat   Covid-19, inclusiv copilul. Potrivit sondajului Public Health France, copilul nu ar fi transmis virusul niciunuia dintre frați sau nimănui cu care a intrat în contact cu el. Cele 172 de persoane întâlnite de copil, de fapt, au fost plasate în carantină, dar niciuna dintre ele nu a rezultat pozitiv.

Băiatul, explică specialiștii, a avut doar simptome ușoare, iar analizele au arătat  o încărcătură virală scăzută. “Este posibil ca și copiii, pentru că nu au multe simptome și au o încărcătură virală scăzută, să nu transmită noul coronavirus”, a fost opinia oferită de Kostas Danis, epidemiolog al agenției de sănătate publică franceză.

Povestea guru-ului care l-a instigat pe Trump să sugereze injecțiile cu înălbitor

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.