Powell: „SUA va ieși din criza economică numai după vaccin ”

Potrivit președintelui Fed, Jerome Powell, „chiar dacă va exista un minim semn de recuperare a economiei  în a doua jumătate a anului, fără un vaccin împotriva coronavirusului, ieșirea completă din criza economiei americane nu va fi posibilă”, a declarat într-un interviu cu CBS.

Powell a explicat totuși că acestă criza economică cauzată de pandemie nu va fi ca și  Marea Depresiune din anii 1930, „datorită unei economii puternice înainte de criză și băncilor solide”.

Boris Johnson: „Vaccinul mult așteptat s-ar putea să nu se găsească niciodată”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.